Počele pripreme za drugu sezonu serije Yargi | Presuda

Turska serija Yargi | Presuda obeležila je prethodnu sezonu svojoj izvanrednom radnjom i veoma kvalitetnom glumačkom ekipom. Veliki zasluge za uspeh scenaristkinji serije Semi Ergenekon.

Počele pripreme za drugu sezonu serije Yargi | Presuda

Foto Credits: IMDB

Upravo je Sema Ergenekon potvrdila lepe vesti za fanove turske TV serije Yargi | Presuda. Sema je na svom Instagram storiju podelila fotografiju na kojoj se vidi da priprema neki scenario. Ergenekon je napisala i kratku poruku u kojoj je objasnila da je otpočela rad na novoj sezoni serije Yargi. Ova turska serija u kojoj glavne uloge tumače Pinar Deniz i Kaan Urgancioglu je u startu i predvidjena kao projekat od dve sezone. U turskim serijama se nikad ništa ne može tvrditi sa sigurnošću, pa je tako u ovom trenutku nemoguće prognozirati da li će ova TV serija dobiti i treću sezonu.

Ono što je sigurno je da će gledaoci uživati u avanturama Ceylin i Ilgaza u bar još jednoj sezoni koja nas očekuje na jesen. U narednom periodu saznaćemo i kakve nas to promene očekuju u glumačkom kadru, što je i prirodno i dešava se gotovo u svim turskim serijama izmedju dve sezone. S obzirom na to koliko je kvalitetna bila prva sezona i koliko pažnju je privukla radnja ove serije, pred Semom je veoma težak zadatak. Ipak, ona je svoj kvalitet dokazala više puta i nema sumnje da nas očekuje veoma zanimljiva sezona jedne od najzapaženijih turskih serija u poslednje vreme. Ostaje da budemo strpljivi i sačekamo novu sezonu koja počinje na jesen

Do tada, Pinar Deniz koja tumači jednu od glavnih uloga u seriji Yargi | Presuda radi na seriji pod nazivom Avci | Lovac. Reč je o novom projektu digitalne platforme Disney Plus, u kom će Pinar tumačiti lik serijskog ubice. Dakle, potpuno drugačiji lik od onog kog tumači u TV seriji Yargi. Njen partner u ovom projektu je Uraz Kaygilaroglu. Ovo je jedan od novih projekata koji se pripremaju za Disney Plus koji je 14. juna počeo sa emitovanjem sadržaja u Turskoj.

Svoj rad su počeli serijom Kacis | Bekstvo. U ovoj seriji koju je napisao i u kojoj glavnu ulogu tumači Engin Akyurek je emitovano pet epizoda koje su privukle dosta pažnje i dobile veoma dobre i pozitivne komentare. Sem pomenutih serija Avci | Lovac i Kacis | Bekstvo u narednim mesecima na ovoj digitalnoj platformi ćemo gledati i serije Izmedju sveta i mene i Nomen na kojima je rad otpočeo.

Uskoro se očekuju nove vesti o seriji El Turco u kojoj će glavnu ulogu tumačiti Can Yaman ali i o novim projektima.

NOVO - Aysenil Samlioglu pohvalila mlade kolege iz serije Gul Masali

By: TV Exposed