Hatice Sibel Aytan o svom liku u seriji Al Sancak

Činjenica da dvoje uspešnih i uticajnih glumaca kao što su Ugur Gunes i Gulsim Ali Ilhan učestvuju u seriji Al Sancak, koja se emituje na ekranima TRT1 četvrtkom uveče, jedan je od glavnih razloga za gledanje.

Hatice Sibel Aytan o svom liku u seriji Al Sancak

Foto Credits: Haberler

Međutim, u glumačkoj ekipi serije Al Sancak / Crvena zastava ima i mladih glumaca koji su tek ušli u novi sektor, čija imena nisu baš poznata. Hatice Sibel Aytan, koja je rođena u Istanbulu 1995. godine, glumom se bavi već 5 godina i nakon sticanja iskustva u raznim projektima uspela je da privuče pažnju likom Bahar u seriji Al Sancak.

Aytan, koja je takođe učestvovala u liku Zehre Hatun u seriji Kurulus Osman, takođe je glumila Suzi u TV seriji Seni Kalbime Sakladim / Sačuvao sam te svom srcu.

Usvajajući lik Bahar, glumica je napravila veoma važan korak ka priznanju publike učešćem u TV seriji Al Sancak  / Crvena zastava. Glumica takođe nema problema da saoseća sa svojim likom.

Bahar ima čisto srce

Hatice Sibel Aytan je o svom karakteru rekla sledeće:

Čak i kada pomislim na Bahar Soyhan, srce me zaboli. Najviše je srceparajući od likova koje sam do sada igrala. Ona ima moć da uradi bilo šta za osobu koju voli, ima veoma čisto srce, bori se za ono u šta veruje i nikada nije spremna da odustane. Igrati Bahar kao glumicu je veliko zadovoljstvo.”.

Hatice, koja kaže voli i navikava se na lik Bahara, takođe je svesna mogućnosti da učestvuje u veoma moćnoj produkciji kao što je Al Sancak. Objašnjavajući da je ponosna što učestvuje u seriji koja nosi potpis Bozdag Filma, Aytan je rekla:

„Svaki projekat naše produkcijske kuće je pripremljen sa takvom pažnjom da se nađete direktno u tom svetu. Isti osećaj sam imao i u prethodnim projektima. Ovo je velika šansa za mene kako glumicu“, objasnila je ona.

View this post on Instagram

A post shared by Sibel Aytan (@sibelaa)

NOVO - Novi gest Hande Ercel žrtvama zemljotresa

By: TV Exposed