Pinar Deniz o završetku serije Yargi | Presuda

Serija Kanal D pod nazivom Yargi | Presuda, o kojoj se mnogo pričalo u svakoj epizodi tri sezone, plasirala se u različite zemlje sveta i postigla veoma uspešne rezultate.

Pinar Deniz o završetku serije Yargi | Presuda

Foto Credits: IMDB

Glavni glumci TV serije Yargi | Presuda, Kaan Urgancioglu, Pinar Deniz, Ugur Aslan i Ugur Polat, okupili su se pre finala.

Glumci serije, koja se sa 95. epizodom u nedelju, 26. maja, sprema da sa publikom u Kongresnom centru Lutfu Kirdar napravi veliko finale, doživeli su važna iskustva.

Pinar Deniz, koja je vrhunac karijere dostigla sa likom Ceylin u seriji, oseća različite emocijame.

Pomešane emocije

Poznata glumica je rekla:

Imam pomešane emocije. Jedna od najvažnijih era u mom životu se bliži kraju. Ne sećam se nijedne druge priče koja mi je toliko uvećala i ulepšala dušu.”.

Ljubav Ilgaza i Ceylin je na dnevnom redu društvenih mreža već tri godine. Uspeh ove ljubavne veze bio je vezan i za glumačke nastupe.

Pinar Deniz je rekla sledeće o ljubavi prema ILCEY-u, koja ne samo da je osvojila srca publike već je uticala i na društvene mreže:

„Zahvaljujem očima koje su to videle. Mislim da nije moglo biti bolje. Potrebna je stvarna posvećenost da se prođe kroz ovako teške puteve i da i dalje budemo zajedno.”.

View this post on Instagram

A post shared by Pinar Deniz (@pinarrdenizzz)

NOVO - Emre Karayel o snimanju serije Ru i porodici

By: TV Exposed