Pad rejtinga serije Seni Kalbime Sakladim, porast za Duy Beni

U četvrtak, 14. jula emitovane su tri nove epizode turskih TV serija. Reč je o novim epizodama serija Seni Kalbime Sakladim, Duy Beni i Icimizdeki Ates.

Pad rejtinga serije Seni Kalbime Sakladim, porast za Duy Beni

Foto Credits: IMDB

Kada je reč o trećoj epizodi serije Seni Kalbime Sakladim / Sačuvao sam te u srcu usledilo je pravo malo razočarenje. Nakon nešto boljeg rejtinga u epizodi 2, treća epizoda ove TV serije donela je novi pad u sve tri kategorije rejtinga. U total kategoriji ostvaren je rezultat od 1.73, odnosno za 0.38 niži nego u prošloj epizodi.

U AB kategoriji zabeležen je pad od 0.53, pa je brojka rejtinga u ovoj kategoriji iznosila 1.60. U ABC kategoriji rejting je iznosio 1.87, odnosno 0.64 manje nego u drugoj epizodi. Podaci koji zaista mogu da zabrinu.

Serija Duy Beni / Čuj me je imala veoma loš start. Ipak, epizoda 2 donela je neke naznake oporavka i znatno boljih rezultata. U total kategoriji rejtinga brojka je iznosila 2.79, što je i dalje nešto ispod proseka ali za čak 1.43 više nego u prvoj epizodi.

U AB kategoriji rezultat je popravljen za 0.95, pa je rejting iznosio 2.09. U ABC1 rejting je bio 2.08, odnosno 0.90 viši nego u prošloj.

View this post on Instagram

A post shared by DUY BENİ (@diziduybeni)

Ne treba zaboraviti i projekat Icimzdeki Ates / Vatra u nama, iako su rezultati rejtinga četvrte epizode ove TV serije za zaborav. U total kategoriji zabeležen je rejting od 0.71, što je 0.34 niže nego u prošloj epizodi.

U AB rezultat je iznosio katastrofalnih 0.41, što predstavlja smanjenje od 0.34, dok je u ABC1 kategoriji ostvarena skromna brojka od 0.57, odnosno 0.23 manja nego u epizodi 3.

Po svemu sudeći, svi koji su radili na seriji Icimzdeki Ates će želeti da što pre zaborave ovaj projekat. Duy Beni je serija koja je „dala znake života“ i značajno se popravila, dok rejting serije Seni Kablime Sakladim zaista brine...

NOVO - Novi glumac u seriji Ah Nerede

By: TV Exposed