Uskoro počinje snimanje turske serije Gecenin Ucunda

Čekanje se nastavlja za projekat Gecenin Ucunda / Na kraju noći, koji ponovo ujedinjuje Neslihan Atagul i njenog supruga Kadira Dogulua nakon veoma popularne TV serije Fatih Harbiye, koja je emitovana pre mnogo godina.

Uskoro počinje snimanje turske serije Gecenin Ucunda

Foto Credits: Internet Haber

Međutim, prema dobrim vestima, ovo čekanje će se vrlo brzo završiti. TV serija Gecenin Ucunda biće adaptirana po istoimenom veoma čitanom romanu Peride Celal. Očekuje se da će serija, koja će se emitovati na televiziji Star, dočekati publiku u septembru. Međutim, snimanje serije, koje je trebalo da počne u julu, nije moglo da počne. Prema dobijenim informacijama, dugo čekanje je konačno završeno. Zato što se navodi da će serija Na kraju noći, odnosno njeni glumci, uskoro biti na setu. Zbog toga, ako ništa ne krene po zlu i ekipa ode na set, serija bi zaista mogla biti na ekranu u septembru.

Serija Gecenin Ucunda okuplja dobro poznat par, Neslihan Atagul i njenog supruga Kadira Dogulua, koji su pre mnogo godina igrali glavne uloge u Fatih Harbiye, ponovo će se naći na platnu. Neslihan i Kadir, koje je publika volela kao partnere u TV seriji Fatih Harbiye, započeli su vezu kada su radili u ovoj seriji, a kasnije i venčali.

Par Neslihan Atagul i Kadir Dogulu pažljiviji su nego ikad prema seriji Gecenin Uunda, čiji su i producentski partneri. Takođe se procenjuje da je urađena pedantna studija. Ostaje da se u sve to i uverimo vrlo brzo.

NOVO - Dok čekamo novu seriju Hande Ercel, stara osvaja svet!

By: TV Exposed