Elcin Sangu i Ozan Dolunay postali serijski "super" par

Serija Iyi Gunde Kotu Gunde sa svoje prve dve epizode dostigla je veoma visok rejting. Publika je konačno pronašla produkciju koju može da gleda bez dosade. Harmonija između Elcin Sangu i Ozana Dolunaya takođe je veoma dobra. Iako su gledaoci isprva sumnjali u njihovu interpretaciju na društvenim mrežama su nakon emitovanja serije performanse i harmonija ...

Elcin Sangu i Ozan Dolunay postali serijski "super" par

Serija Iyi Gunde Kotu Gunde sa svoje prve dve epizode dostigla je veoma visok rejting. Publika je konačno pronašla produkciju koju može da gleda bez dosade.

Harmonija između Elcin Sangu i Ozana Dolunaya takođe je veoma dobra. Iako su gledaoci isprva sumnjali u njihovu interpretaciju na društvenim mrežama su nakon emitovanja serije performanse i harmonija dvojca iskomentarisani kao „super“. U seriji su mnogi gledaoci osetili razliku u reditelju.

Razlika u režiji Metina Berkoglua takođe se krije u detaljima serije. Anibal Guleroglu, jedan od kolumnista bloga Milliyet, otkrio je razliku kod drugog režisera serije. Berkoglu je shvatio malu tajnu serije i otkrio svoje rediteljske veštine. A to je da nema dosadnih dijaloga, drama teče poput vode sa čistom ekspresijom.

By: TV Exposed

NOVO-Da li je Demet Ozdemir imala nezgodu na setu?