Sandik Kokusu | Miris škrinje ima snažnu podršku

Činjenica da je serijal Show TV-a pod nazivom Sandik Kokusu | Miris škrinje nastavljen sredom uveče uz snažnu podršku publike je pokazatelj značajnog uspeha tima.

Sandik Kokusu | Miris škrinje ima snažnu podršku

Foto Credits: IMDB

Serija Sandik Kokusu, u kojoj glume poznata imena kao što su Ozge Ozpirincci, Metin Akdulger, Necip Memili i Demet Akbag, stabilno je prisutna na ekranu i dobija dobre ocene.

Atilin sukob sa bratom bio je važno pitanje ove nedelje u seriji, čija je 10. epizoda iza nas.

U finalu epizode ​​otkriveno je da je Mert Melek Atilin brat. Atilina reakcija kada je pokucao na Mertova vrata i napetost između njih dvojice izazvala je radoznalost.

Radoznalost o novoj epizodi

Na pitanja o priči o Atili i Mertu Meleku biće odgovoreno u novoj epizodi sledeće nedelje.

Dok se priča u seriji nastavlja veoma uzbudljivo i uspešno, važan je podatak da gledanost pokazuje snažnu podršku publike.

Takođe treba istaći da je serija Sandik Kokusu | Miris škrinje, koja je svojom 10. epizodom postigla znatno iznad proseka gledanost kod svih gledalaca, grupama AB i ABC1, završila dan na 7. mestu u total kategoriji, kao i da je bila 3. u AB i ABC1 grupama.

Intrigantna epizoda u kojoj Atila susreće svog misterioznog brata bila je na TT listi oko 2 sata sa hashtagom #SandikKokusu. Činjenica da se o seriji mnogo priča na društvenim mrežama čini se uspehom priče.

NOVO - Alp Navruz u novoj seriji tumači lik koji je san svake žene?!

By: TV Exposed