Genco Ozak kao da živi svoj novi lik!

Druga epizoda turske TV serije Tetikcinin Oglu / Sin strelca je iza nas a publika je već zapisala lik Metina u svojim mislima.

Genco Ozak kao da živi svoj novi lik!

Foto Credits: DiziCentral

Genco Ozak veoma uspešno tumači lik koji je odrastao u sirotištu i pronalazi oca godinama kasnije, ali ima velikih problema u životu.

Mladi glumac Genco Ozak, koji je ranije nastupao sa psihopatskim likovima u TV seriji Guvercin, a zatim i u projektu Cukur, izašao je pred publiku kao neustrašiv, ali istovremeno neodgovoran, pomalo “ludi” mladić koji je mogao da se umeša u razne događaje.

Ime Genca Ozaka je takođe predstavljeno zajedno sa Sevketom Coruhom i Timucinom Esenom u glavnim ulogama u seriji Tetikcinin Oglu. Kada je publika, koja je Genca videla u prve dve epizode, shvatila da on živi lik Metina, na društvenim mrežama je krenuo talas hvale.

Jedan obožavalac ove turske serije, koji je podelio video zabavnih trenutaka sa Metinom u seriji, pokazao je koliko je prigrlio lik rekavši „Metin Sengul, održaću te u životu“.

Radoznalost za lik Metina

Genco Ozak sa TV serijom Tetikcinin Oglu / Sin strelca prikazuje predstavu koju publika sve više usvaja na ekranu i uverena je da može da odigra bilo koju ulogu. Iako su prve dve epizode ​​prošle, formirala se velika publika koja je veoma radoznala za priču o Metinovom liku.

Oni koji hvale glumačku predstavu Timucina Esena i Sevketa Coruha ne mogu a da ne pomenu ime Genca Ozaka na društvenim mrežama, a jasno je da će ovaj projekat imati posebno mesto u karijeri mladog glumca.

Genco Ozak je o svom liku u seriji rekao: „Metin je odrastao u sirotištu i ima težak život. Ali uspeo je da prevaziđe ove poteškoće tako što nije shvatio život tako ozbiljno.”.

View this post on Instagram

A post shared by Genco Özak (@gencoozak)

NOVO - Naredna epizoda je veoma važna za seriju Tetikcinin Oglu / Sin strelca

By: TV Exposed