Kirmizi Oda: Ko su glumci i likovi? Na kojoj knjizi je zasnovana, gde je snimana?

Glumci i likovi Kirmizi Ode pobuđuju radoznalost publike. Binnur Kaya je glavna glumica Kirmizi Ode koja na ekrane dolazi svakog petka, a prošle nedelje na ekrane su izašli detalji o Alyinoj priči. Kirmizi Oda sinoc se sastala sa publikom sa svojom novom epizodom. Celil Nalcakan je među gostujućim glumcima koji su učestvovali u seriji ove nedelje. Nalcakan u seriji ...

Kirmizi Oda: Ko su glumci i likovi? Na kojoj knjizi je zasnovana, gde je snimana?

Glumci i likovi Kirmizi Ode pobuđuju radoznalost publike. Binnur Kaya je glavna glumica Kirmizi Ode koja na ekrane dolazi svakog petka, a prošle nedelje na ekrane su izašli detalji o Alyinoj priči.

Kirmizi Oda sinoc se sastala sa publikom sa svojom novom epizodom. Celil Nalcakan je među gostujućim glumcima koji su učestvovali u seriji ove nedelje. Nalcakan u seriji igra lik Galipa

Ko su glumci Kirmizi Ode

Binnur Kaya, Tulin Ozen, Meriç Aral, Burak Sevinc, Gulcin Kultur i Baran Arslan su među glumačkim kadrovima serije Kirmizi Ode, koja je prilagođena prema autoru Gulseren Budayicioglu i koja je nadahnuta događajima koji su se dogodili u psihijatrijskoj klinici. Snimanje serije vrši se u raznim kafićima i mestima u okruzima Beykoz i Uskudar.

Šta nosi priča o Alyi?

Lik Alya iz Kirmizi Ode je diplomirala na pravnom fakultetu. Alya je oca prvi put videla sa 7 godina. U seriji, lik Alye govori o trenutku njenog prvog susreta sa ocem i crvenoj šnali koju joj je otac dao. Alyina majka i otac izgubili su živote. Melisa Sozen glumi lik Alie u seriji Kirmizi Oda.

Emre Kinay u seriji igra lik Ahmeta, klijenta doktora Pirayea.

Lik Melihe ispričala je svoju priču psihijatru. Meliha je bila na ivici samoubistva. Meliha je izgubila oca i majku dok je bila mlada. Tada poćinje da živi u Istanbulu sa svojom braćom i sestrama. Godinama kasnije  Meliha se udaje za muškarca po imenu Namik.

By: TV Exposed