Irem Helvacioglu o neprijatnoj situaciji sa seta!

Turska glumica Irem Helvacioglu rođena je 1990. godine u Nemačkoj. Glumica koja je studirala u Muydat Gezen Art Centru, uspela je da postane jedna od najzastupljenijih glumica poslednjih godina učestvujući u važnim projektima jedan za drugim.

Irem Helvacioglu o neprijatnoj situaciji sa seta!

Foto Credits: Internet Haber

Glumica, koja je stekla iskustvo u TV serijama kao što su Sulejman Veličanstveni, Kurtlar Vadisi Pusu, Gunesin Kizlari, No 309, svoj pravi proboj duguje seriji Sen Anlat Karadeniz. Irem Helvacioglu, koja je ostala upamćena po liku Nefes, a koja je ušla u ozbiljnu karijeru uspešnom glumom, nedavno je ponovo na dnevnom redu sa dve TV serije.

Glumica, koja igra lik Defne u TV seriji Annenin Sirridir Cocuk, koja se emituje na tv8 sredom uveče i čija je gledanost počela da raste, ponovo igra efektno.

Pored ovoga, glumica, koja je partner Engina Akyureka u internet seriji Kacis / Bekstvo, koja se ističe kao prva turska serija Disney plusa. Glumica, koja je preuzela glavnu ulogu u prvoj turskoj produkciji ove platforme, do sada je doživela zanimljive događaje na setovima. Jedna od njih bila je injekcija hladnog čaja u njenu ruku kada je još bila mlada.

Objašnjavajući detalje u programu Uncle Show koji se emituje na platformi Gain, Irem Helvacioglu je rekla da bi zbog tog događaja danas verovatno podnela tužbu.

Glumica je objasnila situaciju: „Ne znam zašto sam nastavila da radim u toj emisiji. Bila sam mlada, nisam to shvatala kako treba. Sada bih podnela tužbu, ali u to vreme to nisam mogla da priuštim“, rekla je ona.

Podsećajući da je dobila nagradu za najbolju kosu, lepa glumica je rekla: „Naravno da mi se dopalo kada sam saznala da sam je dobila. Zahvalila sam majci, geni potiču od nje“, istakla je Irem.

NOVO - Sve veća kriza u turskoj seriji Hakim / Sudija!

By: Milt-TV Exposed