Sve veća kriza u turskoj seriji Hakim / Sudija!

Dok se trka rejtinga nastavlja punom brzinom ponedeljkom uveče, Alparslan Buyuk Selcuklu nastavlja da bude najgledanija serija iako je pogođena smanjenjem gledanosti. Uticajem Ramazana i vrućeg vremena menjaju se i televizijske navike gledalaca.

Sve veća kriza u turskoj seriji Hakim / Sudija!

Foto Credits: Sabah

Alparslan je svojom 23. epizodom ponovo osvojio prvo mesto u svim kategorijama. Gledanost serije je takođe opala, ali sada vidimo da je i TRT1 serija imala probleme koje su imale sve serije u ovom periodu.

Serija Yasak Elma / Zabranjena jabuka nastavlja da pokazuje efikasne performanse dok se približava kraju pete sezone. Gledanost drame je opala, ali je ostala treća u svim kategorijama. Počele su i pripreme za 6. sezonu ovog projekta, čija je 140. epizoda ostala iza nas.

U ponedeljak, 25. aprila, kada je rijaliti Survivor zauzeo drugo mesto u svim kategorijama, najupečatljiviji rezultati su bili iz serije Hakim / Sudija ATV TV-a. Nažalost, serija, koja je od početka imala velika očekivanja i koja je okupila veoma efektnu glumačku ekipu, ima veliki problem sa rejtingom.

Serija Hakim, čija je 4. epizoda emitovana sinoć, uspela je da zauzme samo 11. mesto u total kategorija rejtinga. Serija, koja je dan završila na šestom mestu u AB i petom u ABC1, pokazuje da nije dobila dovoljnu podršku publike.

Serija Uc Kurus / Tri novčića, s druge strane, ide korak po korak ka finalu na TV ekranima. Ostale su još samo 4 epizode ​​od serije čija je 24. epizoda emitovana juče.  Uc Kurus, koji je bio četvrti total kategoriji nadmašio je čak i seriju Hakim / Sudija, tako da je kriza u tom projektu zaista sve veća…

NOVO - Da li će biti treće sezone serije Teskilat / Organizacija?

By: Milt-TV Exposed