Nižu se pohvale za seriju Adim Farah / Zovem se Farah

Iza nas je je i peta epizoda serije Adim Farah / Zovem se Farah, koja je emitovana na Fox TV-u u sredu uveče.

Nižu se pohvale za seriju Adim Farah / Zovem se Farah

Foto Credits: Internet Haber

Počelo je osećanje, odnosno zbližavanje između Tahira i Farah. Ovu situaciju proslavili su i fanovi serije hiljadama deljenja na društvenim mrežama.

Sa 5. epizodom serije, u kojoj glume Demet Ozdemir i Engin Akyurek, u sredu uveče, oznaka FaHir se proširila svuda na platformama društvenih medija. U hiljadama puta deljenim sadržajima, podeljeni su prvi znaci emotivne bliskosti Tahira i Farah u seriji Adim Farah / Zovem se Farah.

Bilo je scena u kojima su emocije bile veoma visoke. Posebno je Tahirov stav, koji nije dozvolio da Farah bude deportovana nazad u Iran, impresionirao mnoge gledaoce. Za trenutke kada Farah grli Tahira, komentari su bili „Bila je to savršena i emotivna scena“.

Sjajni komentari

Fanovi Engina Akyureka često su ponavljali frazu: „On ne igra svoju ulogu, skoro da je živi“ od prvog trenutka ove turske serije. Zaista, poznati glumac je u svom novom projektu toliko prihvatio lik Tahira da oni koji ga gledaju na ekranu pronalaze Tahirovu dušu.

Činjenica da je lik Tahira bačen pred metke za Farah i da je delovao neustrašivo takođe je impresionirala fanove serije Adim Farah. Na društvenim mrežama komentari kao što su: „Svaka ptica leti svojoj vrsti. Na sreću, Tahir je postao Engin Akyurek. Na sreću, Farah je postala Demet Ozdemir. Srećno u vašim naporima. Bilo je lepo i prijatno gledati vas zajedno u pravom projektu.”.

Peta epizoda serije Adim Farah je oduševila mnoge. Emocionalnost priče i činjenica da će napredovati korak po korak ka ljubavi uzbudila je publiku.

View this post on Instagram

A post shared by Adım Farah (@adimfarahdizi)

NOVO - Veliko razočarenje zbog odlaska lika Alija Fuata iz serije Yurek Cikmazi

By: TV Exposed