Veliko razočarenje zbog odlaska lika Alija Fuata iz serije Yurek Cikmazi

Iza nas je 17 epizoda u seriji Yurek Cikmazi / Slomljeno srce koja se emituje na ekranu TRT1 utorkom uveče. Situacija Mehmeta Aslantuga, koji je poslednjih nedelja uključen u seriju, i dalje sve uznemirava.

Veliko razočarenje zbog odlaska lika Alija Fuata iz serije Yurek Cikmazi

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

Poznatog glumca, koji je igrao lik Alija Fuata, producent je uklonio iz glumačke ekipe serije kojoj se ne tako davno pridružio. Ovo razdvajanje, za koje se ispostavilo da je posledica ideja Mehmeta Aslantuga koje se odražavaju na društvenim medijima i štampi, uznemirava mnoge gledaoce TV serija.

Nova 18. epizoda serije Yurek Cikmazi biće prikazana u utorak, 4. aprila, a postalo je jasno da će lik Alija Fuata preminuti u ovoj epizodi i napustiti priču. U objavljenom trejleru se stiče utisak da se lik Alija Fuata utopio u moru!

Obožavaoci serije Yurek Cikmazi se bune protiv ove situacije. Oni koji ne mogu da prihvate ono što se desilo i koji su zbog razmišljanja iskusnog glumca uznemireni, nastavljaju da se bune protiv situacije na objavama i trejlerima oko serije.

Fanovi razočarani

Jedan obožavalac drame je napisao: „Još uvek ne mogu da verujem da ste ga naterali da napusti šou. Šta je čovek uradio? Smešno je da to radite nekome kao što je Mehmet Aslantug. Kako lepa poslednja epizoda. Scena oca i ćerke trebalo je da se snima sa Zeynep.”.

Drugi obožavatelj TV serije Yurek Cikmazi / Slomljeno srce je reagovao komentarišući tako da je osudio otpuštanje Mehmeta Aslantuga iz serije.

Mnogi gledaoci, ožalošćeni činjenicom da je lik Ali Fuat otišao bez ponovnog susreta sa svojom ćerkom Zeynep u priči, komentarisali su: „Slomljeno mi je srce.”

NOVO - Ozge Ozpirincci o planovima za budućnost

By: TV Exposed