Eren Oren otkrio neke činjenice o sebi

Eren Oren je jedan od novopridošlica na tržištu TV serija. Često smo čuli njegovo ime, posebno u priči o uspehu serije ATV-a pod nazivom Kardeslerim / Moja braća.

Eren Oren otkrio neke činjenice o sebi

Foto Credits: Haberler

Eren Oren, poznat milionima gledalaca sa likom Kaana Atakula koji je veoma cenjen, kasnije se pojavio sa likom Mustafe u TV seriji Uc Kiz Kardes / Tri sestre.

Postoji toliko mnogo pretraga na Google o Erenu Orenu da je glumac pomalo iznenađen ovakvom situacijom.

Eren, koji je dao informacije o sebi na kanalu Talu Talks na Youtube-u, pružio je informacije o temama koje se traže na Google, čime je osigurao da njegovi fanovi dobiju tačne informacije o temama koje traže.

Vaga u horoskopu

Objašnjavajući da je rođen u istanbulskoj četvrti Šišli 20. oktobra 1998. godine, glumac je rekao da je u Izmitu živeo 18 godina i da je odrastao u ovom gradu. Navodeći da trenutno živi u Istanbulu, gde je studirao poslednjih 7 godina, Eren Oren je naveo da je visok 1,88 metara i da je Vaga u horoskopu.

Rekavši da ima karakteristike Vage, kao što su kompleksno raspoloženje i neodlučnost, mladi glumac je napomenuo i da je radan i ambiciozan. Navodeći da je njegova porodica četvoročlana porodica i da ima jednu sestru, Eren je rekao da je oduvek želeo da bude glumac.

Navodeći da je 2021. godine diplomirao na Univerzitetu Bahčešehir na odseku za industriju, glumac je rekao da je na ovom odseku studirao ukupno 5 godina, od kojih je 1 godina bila pripremna.

Izrazivši da je u detinjstvu želeo i da bude fudbaler, ali mu život to nije ponudio, Eren Oren je bio veoma pod utiskom činjenicom da je lik Kaan preminuo u TV seriji Kardeslerim i oprostio se od serije.

View this post on Instagram

A post shared by Eren Ören (@erenoren)

NOVO - Poznato kada počinje snimanje nove sezone serije Adim Farah / Zovem se Farah

By: TV Exposed