Hafsanur Sancaktutan o svom liku iz serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Odbrojavanje se nastavlja za novu seriju Kanala D Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, koju producira Ay Yapim.

Hafsanur Sancaktutan o svom liku iz serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Foto Credits: Karar

U seriji, koja je u glavnim ulogama okupila Kerema Bursina i Hafsanur Sancaktutan, pričaće se i o lepoj glumici koja je dala život Leyli, odnosno njenom liku.

O novoj seriji Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, koja će se sa svojim fanovima susresti 6. jula, i dalje se priča uz promocije.

Uspešna glumica Hafsanur Sancaktutan sprema se da upozna svoje obožavaoce sa likom Leyle u dugo očekivanoj seriji sa izuzetnom radnjom i glumačkom postavom. Sancaktutan, koja će dati život Leyli, koja nikada nije poznavala svoju pravu porodicu i čiji je najveći san da je pronađe, objasnila je glavni razlog zašto ju je lik privukao ovim rečima:

„Leyla je lik koji nikada ranije nisam igrača i koji ne viđamo često na ekranu. Ona je prevarant, ali postoji razlog zašto je odabrala ovaj posao. Zato me je to toliko uzbudilo, ona je taj razlog.".

Publika će zavoleti Leylu

Za Leylu, koja smatra da je važno imati korene u ljudima i koja zbog toga vara sa grupom koja liči na njenu porodicu, mlada glumica je rekla:

„Kada publika sazna pravu priču o Leyli, počeće da je voli tokom vremena. Ona će ih čak i posedovati."

Serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše je priča o raskrsnici puteva Ateša, koji se ne vraća svojoj porodičnoj kući iz internata u koji je kao mlad poslat posle majčine smrti, već život provodi u inostranstvu, postaje uspešan i sam zaradjuje za život, uz to ne veruje nikome, i Leyle, koja nikada nije poznavala svoju pravu porodicu i zarađivala je obmanjujući ljude.

Podsećamo serija Ya Cok Seversen počinje uveče u četvrtak, 6. jula na Kanalu D.

NOVO - Emre Altug radi i tokom letnje pauze serije Yali Capkini

By: TV Exposed