Bahar Sahin će imati važnu ulogu u nastavku serije Tetikcinin Oglu

Serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca nastavlja da se susreće sa publikom na Fox TV-u. Činjenica da gledanost serije nije bila na željenom nivou je pitanje koje je zabrinulo one kojima se priča veoma dopala.

Bahar Sahin će imati važnu ulogu u nastavku serije Tetikcinin Oglu

Foto Credits: IMDB

Kada je emiter serije turski Fox TV, oni koji razmišljaju o do sada potrošenim produkcijama ne mogu a da ne budu uznemireni.

Nova TV serija Tetikcinin Oglu / Sin strelca, koja je u utorak uveče imala dobar rejting u prvoj epizodi, ispunila je suprotno od očekivanja da će dobiti bolju gledanost u drugoj epizodi, a njen rejting je opao.

Ono što će se dešavati u gledanosti u trećoj epizodi sada je od velike važnosti. U novoj epizodi, koja će biti emitovana u utorak, 25. aprila, glavni glumci ove turske serije Sevket Coruh, Timucin Esen i Genco Ozak, ponovo će imati uzbudljive trenutke.

Važnost lika Sibel

Ne postoji ništa što Iskender ne bi uradio da uhvati Korkmaza i njegovog sina Metina u seriji. Međutim, ključ priče je u liku Sibel. Uprkos svojim prethodnim zapaženim uspesima, Bahar Sahin nije glavni lik u TV seriji Tetikcinin Oglu, već kao sporedni lik.

Međutim, lik Sibel, koju ona igra, drži ključ za priču. Činjenica da je ljubav Sibel i Metina važna, kao i njena veza sa Yunusom, koji je ubio Yigita, otkriva je kao ime koje će obeležiti budućnost serije.

Yunus je rekao Sibel šta se desilo i zapretio joj da ne govori. Međutim, ovoga puta se pojavljuje istina da je Metinova ljubavnica Sibel, i nije jasno šta će Yunus uraditi u ovom trenutku.

U narednim epizodama, činjenica da će Iskender svoj bes zbog smrti sina usmeriti na Yunusa povećaće uzbuđenje u seriji Tetikcinin Oglu.

NOVO - Lilya Irem Salman i Erdem SanlI o seriji Ates Kuslari i ljubavi njihovih likova

By: TV Exposed