U petak počinje nova serija Ates Kuslari

TV serija pod nazivom Ates Kusları / Vatrene ptice koja će po prvi put biti emitovana na ATV ekranu u petak, 13. januara, ima iskren scenario koji će duboko uticati na publiku.

U petak počinje nova serija Ates Kuslari

Foto Credits: Internet Haber

S nestrpljenjem se iščekuje prva epizoda serije, koja se ističe kao priča o preživljavanju dece ulice i borbi sa teškoćama. U priči serije Ates Kuslari / Vatrene ptice biće mnogo živopisnih likova, a publiku čeka projekat u kome će se različite emocije reflektovati na ekranu.

Lik Gul Ayse je ostavljen u smeću kada je bila beba i deca s ulice je pronalaze. Ilayda Alisan dolazi da impresionira svoje fanove u ulozi Gul Ayse, koja raste na ulici sa decom. Glumica je rekla: „Gul Ayse ne poznaje nikakva osećanja jer je odrasla na ulici, ništa nije upoznala. Ona ne poznaje ljubav.  Ona zna mnogo ali ne i to. Poverenje, saosećanje i ljubav su je naučila ova deca. Dok odrasta sa njima, iznenada se pojavi jedan lik i ona se zaljubi u njega. Onda gledamo njenu priču.“.

Na ekranu serije Ates Kuslari će se pojaviti i Burak Tozkoparan kao komesar po imenu Barbar. Glumac je o svom liku iz ove nove turske serije rekao: „Ja igram lik Barbara. Veoma uzbudljiv za mene. Barbar je više sveprisutan lik koji premošćuje jaz. Ima mnogo problematičnu prošlost, ima nevolja, ima svrhu. Čovek koji se zakleo da će nastaviti. On juri svoj san.”.

Hande Soral, koja takodje ima glavnu ulogu u ovoj seriji je rekla: „Ponekad nastavite život sa porodicom koju odaberete. Merkan (njen lik) pokušava da nastavi svoj život sa porodicom koju je odabrala.“.

NOVO - Nova era počinje sa novim likom u seriji Yasak Elma / Zabranjena jabuka

By: TV Exposed