Fanovima serije Kardeslerim je žao Ogulcana

Serija Kardeslerim / Moja braća nastavlja svoj put sa impresivnom gledanošću na ATV ekranu trećom sezonom.

Fanovima serije Kardeslerim je žao Ogulcana

Foto Credits: Haberler

Mlada imena, koja su zahvaljujući seriji doprla do široke publike, poslednjih godina pokazuju veliki porast popularnosti. Jedno od ovih imena bilo je Cihan Simsek. Glumac, kojeg smo gledali i i dalje gledamo kao Ogulcana u glumačkoj ekipi serije, takođe je svojim uspešnim nastupom stekao veliku bazu fanova.

Najveća razlika u seriji, Kardeslerim, bila je u tome što je svaki od mladih glumaca koji je učestvovao došao do izražaja, mnogo pričao na društvenim mrežama i uticao na brojne fanove. Za Cihana Simseka, koji igra jednog od omiljenih likova na ekranu kao Ogulcan, možemo reći da je ovaj projekat pružio odličan početak njegove karijere.

Nova epizoda nova uzbudjenja

Biće ponovo uzbudljivih trenutaka u 83. epizodi TV serije, Kardeslerim / Moja braća, koja će biti emitovana u subotu, 25. marta.

Ljubitelji serije pričaju o Ogulcanovoj situaciji na društvenim mrežama. Izražavajući da im je veoma žao zbog ovog lika, fanovi ove turske serije traže od scenarista da zadrže lik Afre u priči.

Gledaoci, koji su takođe bili uznemireni što se Ogulcanova sreća u ljubavi nikada nije osmehnula, rekli su: „Prvo je Harika, a sada je Afra. Ogulcanovo lice se nikada nije smejalo u korist ljubavi“, bili su nekih od komentara.

Kako se vama čini ovaj lik i serija Kardeslerim? Pišite nam u komentarima.

NOVO - Ilayda Alisan o Gulayse, Barbarosu i seriji Ates Kuslari

By: TV Exposed