Priprema se nova turska letnja serija Ah, Nerede | Oh, gde

Nova sezona turskih TV serija je pred nama. Pored novih serija za nju, već se pripremaju televizijske serije i za letnju sezonu.

Priprema se nova turska letnja serija Ah, Nerede | Oh, gde

Foto Credits: IMDB

Kompanija Suavija Dogana i Kerrma Cataya, Onuncu Ev, priprema novu tursku letnju seriju. Reč je o adaptaciji popularnog filma iz Yesilcam ere pod nazivom Ah, Nerede ili u prevodi Oh, gde.Orginalni film je iz 1975. godine, a sada će 47 godina kasnije biti snimljena i serija zasnovana na radnji filma.

U pitanju je romantična komedija koja prati priču tri sina zemljoposednika iz Burse koji odlaze na studije u Istanbul. Umesto studiranja, oni počinju da se bave potpuno različitim stvarima. Najstariji sin Ferit počinje da juri za devojkama, iako ga kod kuće čeka nevesta. Srednji sin Murat postaje veoma zainteresovan za kockanje i odaje se tom poroku. Najmladji sin Omer se uključuje u politiku.Nakon što najstariji sin "otkrije" ljubav, shvata da je vreme za promene.

Kada roditelji konačno saznaju šta im sinovi rade počinje “apokalipsa” u njihovom porodici.

Ko će tumačiti glavne uloge Tarika Akana i Gulselen Bubikoglu za sada nije poznato. Kasting tek predstoji pa ćemo u narednom periodu saznati imena glumaca u ovom novom projektu.

Nema dileme da serija Ah Nerede samo jedna od romantičnih komedija koje nas očekuju tokom ovog leta.

NOVO - Večeras počinje nova turska TV serija Son Nefesime Kadar | Do poslednjeg daha

By: Milt-TV Exposed