Ilayda Alisan o Gulayse, Barbarosu i seriji Ates Kuslari

U seriji Ates Kuslari / Vatrene ptice koja se emituje na ATV-u petkom uveče, postoji veoma zanimljiva i zanimljiva priča.

Ilayda Alisan o Gulayse, Barbarosu i seriji Ates Kuslari

Foto Credits: Sabah

Ilayda Alisan nastavlja da pravi snažne korake u svojoj karijeri kao glavna glumica u seriji, koja priča priču o deci ulice koja su dala ime Gulayse bebi pronađenoj u smeću i odrasla sa njom.

Scene između lika Gulayse i Barbarosa u seriji Ates Kuslari / Vatrene ptice takođe su počele da privlače veliku pažnju. Burak Tozkoparan igra neustrašivog policajca, Barbarosa. Veliku podršku na društvenim mrežama daju im i obožavaoci serije, koji smatraju da dvoje mladih glumaca stvaraju dobru sinergiju na ekranu.

Hiljade komentara svake nedelje stiže najvoljenijem paru serije Atešs Kuslari preko oznake AyBar, a uspeh serije u rejtingu ne ostaje neprimećen.

Ilayda o komentarima i seriji

Ilayda Alisan često prati komentare sa društvenih mreža i uvek je zadovoljna kada vidi dobre izraze. Glumica je rekla:

„Nikada nisam naišla na loš komentar. Deo društvenih medija je malo šareniji deo, tamo čitamo lepe i smešne komentare. Dobijam mnogo komentara posebno o Gulayse i Barbarosu. Volimo što ljudi vole ono što radimo i što dobijamo dobre komentare.”.

Obožavaoci TV serije su takođe veoma uticajni na društvenim mrežama svojim objavama u kojima se navodi da su veoma impresionirani scenama Gulayse i Barbarosa i da sa uzbuđenjem prate njihove korake ka ljubavi.

Ilayda Alisan je ispričala da se Gulayse zaljubila u Barbarosa, ali je između njih došlo do velikog sukoba. Glumica je objasnila:

„Oni imaju ogromne sukobe, što Gulayse ne zna, ali Barbaros zna. Kada Gulayse sazna za ovo, najverovatnije će biti pogođena, odnos između njih će biti poljuljan.”.

Naravno, prema glumici, velika ljubav između Gulayse i Barbarosa može da prevaziđe ovu prepreku. U priči serije Ates Kuslari gledaćemo kako se sukobi i ljubav prepliću u narednom periodu. Prijatna raspoloženja dvojice mladih glumaca koja se ogledaju sa seta izazvala su i veliku pažnju na društvenim mrežama.

NOVO - Nove pohvale za seriju Ego!

By: TV Exposed