Današnji slavljenici su Binnur Kaya i Kadir Dogulu

Danas imamo dva rodjendana u svetu turskih TV serija. U pitanju su jedna sjajna glumica i divna dama i njen zaista glumački dobar i kvalitetan kolega.

Današnji slavljenici su Binnur Kaya i Kadir Dogulu

Foto Credits: Internet Haber

Danas svoj rodjendan proslavljaju Binnur Kaya i Kadir Dogulu. Binnur će danas obeležiti svoj jubilarni, 50. rođendan. Ova sjajna glumica iza sebe ima nekoliko zaista zapaženih i kvalitetnih projekata. Kaya je rođena 19. aprila 1972. godine u Ankari. Diplomirala je na Univerzitetu Bilkent 1995. godine. Radila je u nekoliko pozorišta a zatim se dokazala kroz par sjajnih uloga.

Od 2020. godine je obeležila nekoliko TV serija ulogom doktorke Manoyle Yadigaroglu / doktorke Hanim. Pojavila se u serijama Kirmizi Oda gde je tumačila glavnu ulogu, a uporedo i u televizijskim serijama Dogdugun Ev Kaderindir i Masumlar Apartmani.

S druge strane, Kadir Dogulu će takođe proslaviti jubilarni, ali 40. rođendan. Ono što neki ne znaju vezano za ovog glumca je njegovo pravo ime. Kadir je zapravo Abdulkadir Dogulu i rođen je 19. aprila 1982. godine u mestu Mersin u Turskoj. Tokom srednjoškolskih dana radio je kao kuvar i operater. Prvo pojavljivanje pred ekranima imao je u spotu za pesmu Romeo, pevačice Hande Yener.

Nakon toga je dobio veliki broj ponuda za TV serije. Tumačio je glavnu ulogu u seriji Kucuk Sirlar, turskom rimejku serije Gossip Girl. Iza sebe ima veliki broj zapaženih uloga, a poslednju ulogu imao je TV seriji Askin Tarifi / Recept za ljubav.

U braku sa koleginicom Neslihan Atagul je od 8. jula 2016. godine. Par se upoznao na setu serije Fatih Harbiye 2013.

Binnur i Kadire želimo vam srećan rođendan!

NOVO - Zeynep Kankonde u novoj TV seriji

By: Milt-TV Exposed