Beren Saat otkrila zašto ne snima televizijske serije

Turska glumica Beren Saat dugo nije bila na televizijskom ekranu. Saat, koja je stekla ime veoma važnim serijama kao što su Hatirla Sevgili, Ask-i Memnu i Fatmagul'un Sucu Ne, poslednji put je viđena na televiziji 2016. sa TV serijom Muhtesem Yuzyil Kosem.

Beren Saat otkrila zašto ne snima televizijske serije

Foto Credits: RiriNano

Glumica, koja nije snimala televizijsku seriju dugo godina, imala je uspešan nastup 3 sezone sa digitalnom serijom Atiye za Netflix. Iako mnogi obožavaoci serija žele da ona učestvuje u televizijskom projektu, Beren u ovoj fazi ne razmišlja o tome.

Glumica Beren Saat će biti na setu tokom leta. Beren, koja nije iznosila detalje o filmu koji će se snimati za digitalnu platformu, rekla je da je zadovoljna svojim životom i da je sve u redu.

Beren Saat, koja je takođe objasnila da radi u studiju sa njenim suprugom Kenanom Doguluom, izjavila je: „Preživeli smo pandemiju, štaviše, živimo pronalazeći vrednost svakog dana koji živimo, srećni smo.”.

Saat, koji radi digitalne projekte, upitana je za televizijske serije. Glumica je rekla: „Dobro sam, uživam na digitalnim platformama. Veoma sam zadovoljna serijom Atiye. Sada snimamo još jedan film, tako da sam dobro. Fino sam raspoložena” i dodala da ne želi da ocenjuje ponude za TV serije.

Beren ne želi da snima televizijske serije i zbog radnog vremena i zbog ograničenja slobode. Pošto televizijski projekti koji se emituju sa epizodama između 120 i 150 sati nedeljno zaista zamaraju glumce, prihvatljivije je da neka imena rade na digitalnim platformama.

Beren je skrenula pažnju na ovu tačku i podsetila da digitalna platforma takođe pruža slobodu u smislu scenarija.

NOVO - Akin Akinozu otkrio planove za naredni period

By: TV Exposed