Turska Serija – Kradljivac Srca | Gönülçelen epizoda 14

Kada čuje Nesrinovo priznanje, Murat ostane zapanjen, a istovremeno pokušava saznati jesu li Levent i Hasret zaljubljeni jedno u drugo. Džihan dolazi pred Saliha i Saime te im kaže da sve zna. Želi da spriječe Hasretin nastup na sceni, pod uvjetom da prešuti ono što zna. Kobra sazna da postoji mogućnost da između Gulnaz i ...

Turska Serija – Kradljivac Srca | Gönülçelen epizoda 14

Kada čuje Nesrinovo priznanje, Murat ostane zapanjen, a istovremeno pokušava saznati jesu li Levent i Hasret zaljubljeni jedno u drugo.

Džihan dolazi pred Saliha i Saime te im kaže da sve zna. Želi da spriječe Hasretin nastup na sceni, pod uvjetom da prešuti ono što zna.

Kobra sazna da postoji mogućnost da između Gulnaz i još nekoga ima nešto, tako da počinje luditi od ljubomore i traži rješenje da ne ju ne izgubi.

Nesrin naposljetku dobije od Nakije vijest koja će ju oraspoložiti. Džihanova obitelj ide prositi Hasret. Trio Nesrin-Ethem-Levent poziva Džihana na večeru kako bi Hasret i Džihan proveli vrijeme zajedno. Svi primijete sklad između Hasret i Džihana, međutim Murat i Hasret se ne posvađaju kako su svi očekivali, već naprotiv, na kraju večeri dožive lijep romantičan trenutak.

Burhan kaže da je baka djece bolesna te da odmah moraju u Kirklaeli, tako da se troje braće na brzinu skupi i s ocem krenu na put, međutim ne idu do Kirklarelija, već do granice s Bugarskom. Saime pretpostavlja kamo idu te Muratu, koji pokušava doći do Hasret, oda jednu tajnu.

By: TV Exposed