Serija „Hercai“ je okupirala još jednu državu

Vjeruje se da je broj gledatelja koji prate seriju „Hercai“, unatoč tome što je izrazito popularna i u Turskoj, ima puno više u inozemstvu nego u Turskoj, državi u kojoj se snima. Serija u kojoj glavne uloge igraju Akın Akınözü i Ebru Şahin prikazuje se u mnogo zemalja. Nažalost, zbog pošasti virusa korone, snimanje je ...

Serija „Hercai“ je okupirala još jednu državu

Vjeruje se da je broj gledatelja koji prate seriju „Hercai“, unatoč tome što je izrazito popularna i u Turskoj, ima puno više u inozemstvu nego u Turskoj, državi u kojoj se snima.

Serija u kojoj glavne uloge igraju Akın Akınözü i Ebru Şahin prikazuje se u mnogo zemalja. Nažalost, zbog pošasti virusa korone, snimanje je serije koje se održava u turskome gradu Midyatu na istoku zemlje zaustavljeno sredinom marta. Osim toga, ne zna se kada će se snimanja nastaviti, ali jedno je sigurno: milijuni gledatelja čekaju nastavak ove zanimljive drame.

Serija se osobito rado gleda u Čileu, gdje su glumci potpuno zapanjeni. Serija koja je ušla u srca gledatelja začuđuje svojim rejtnigom, pogotovo ako se uzme u obzir da je u Turskoj zabilježen pad gledanosti u drugoj sezoni, međutim u Čileu nikakvih problema nema.

Serija se u toj državi prikazuje od ponedjeljka do četvrtka u Prime Timeu na kanalu TVN, a epizoda prikazana u ponedjeljak 27. aprila ostavila je sve druge iza sebe.

Produkcija kuća je Mia, a u glavnim ulogama su: Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İlay Erkök i Duygu Yetiş.

By: TV Exposed