Turska Serija – Kradljivac Srca | Gönülçelen epizoda 18

Hasret misli da je muškarcu kojemu vjeruje i kojega voli lagala po pitanju svoje majke te se zbog toga osjeća jako loše. Murat s jedne strane pokušava objasniti Hasret da sve što radi, radi radi njezina dobra, s druge strane počinje propitkivati ono što je smatrao istinitim u svojemu životu. Gulnaz je presretna nakon što ...

Turska Serija – Kradljivac Srca | Gönülçelen epizoda 18

Hasret misli da je muškarcu kojemu vjeruje i kojega voli lagala po pitanju svoje majke te se zbog toga osjeća jako loše.

Murat s jedne strane pokušava objasniti Hasret da sve što radi, radi radi njezina dobra, s druge strane počinje propitkivati ono što je smatrao istinitim u svojemu životu.

Gulnaz je presretna nakon što ju je Kobra zaprostio, a onda se potpuno neočekivano posvađa s Hasret. Ispostavlja se da istinu o njezinoj majci nije znao samo Murat, već i starija joj sestra, koja je to od nje skrivala.

Kako Kadirov život, tako i život cijele obitelji potpuno je poremećen kada Bekir nestane, a pogotovo nakon što Kadir zapadne u nevolje.

Murat sebe okrivljuje za sve što se dogodilo, a onda donosi odluku koja će mu u trenutku promijeniti život i začuditi sve oko njega. Nakon te radikalne odluke više ništa neće biti kao prije, tako da će za sve početi novo razdoblje, a pogotovo za Hasret i Murata.

Seriju sa prevodom mozete gledati OVDE

By: TV Exposed