Život se vraća u normalu, važna odluka je za Zümrüdüanku

Rado gledana serija na turskome televizijskom kanalu FOX, Zümrüdüanka, nalazi se u tjednu kada se treba odlučiti što će biti sa daljnjom sudbinom serije. Već se duže vremena raspravlja kada će se i hoće li snimanje nastaviti. Za nastavak prikazivanja i snimanja serija bio se očekivao povratak života u kakvu-takvu normalu. Produkcijska kuća Pastel Film ...

Život se vraća u normalu, važna odluka je za Zümrüdüanku

Rado gledana serija na turskome televizijskom kanalu FOX, Zümrüdüanka, nalazi se u tjednu kada se treba odlučiti što će biti sa daljnjom sudbinom serije.

Već se duže vremena raspravlja kada će se i hoće li snimanje nastaviti. Za nastavak prikazivanja i snimanja serija bio se očekivao povratak života u kakvu-takvu normalu.

Produkcijska kuća Pastel Film bila je najavljivala kako će se snimanja ponovno nastaviti kako se život vrati u normalu, a budući da su se pojavili znakovi kako se život, koliko je moguće, vraća na staro, pitanje je kada će se snimanja nastaviti. Prema nekim govorkanjima, setovi bi se trebali otvoriti nakon ramazanskoga bajrama, tj. krajem maja.

Producenti su rekli kako će se najkasnije do kraja ovoga tjedna znati što će biti sa snimanjem. Osim toga, Sermiyan Midyat pridružuje se kadru serija, a Itır Esen napušta kadar. Pred scenaristima je velik zadatak jer je poznato da će doći do velikih promjena.

By: TV Exposed