Turska Serija – Kradljivac Srca | Gönülçelen epizoda 12

Svi obraćaju pozornost na to da su Nazar i Murat te Hasret i Džihan skakli preko vatre. Hasret se jedva suzdržala da se nasred trga ne posvađa s Nazar. Kadrije i Bekir smatraju kako je sada došlo vrijeme da se suprotstave Džihanu, a kao nevjesta im na pamet pada samo jedna djevojka. Berrin je odlučna ...

Turska Serija – Kradljivac Srca | Gönülçelen epizoda 12

Svi obraćaju pozornost na to da su Nazar i Murat te Hasret i Džihan skakli preko vatre. Hasret se jedva suzdržala da se nasred trga ne posvađa s Nazar.

Kadrije i Bekir smatraju kako je sada došlo vrijeme da se suprotstave Džihanu, a kao nevjesta im na pamet pada samo jedna djevojka. Berrin je odlučna pomoći Nazar da ju upiše u školu kako bi mogla sudjelovati na glazbenome natjecanju, ali joj i pomoći sa svim poslovima.

Svi okupljeni oko vatre čekaju vjetar kako bi vidjeli hoće li im se želje koje su poželjeli ostvariti ili ne. Pošto vjetar zapuše, shvate da će im se želje ostvariti. Gulnazina se želja odmah ispuni, međutim Kobra ne dođe sam.

Levent dovodi Berrin i Nazar na kampus k profesoru Muratu, kako bi pak ovaj poslušao Nazarin glas. Hasret pak izvana misli da Murat i Nazar zajedno rade. U naselju pak Kadrije i Bekir dolaze zaprositi Hasret od Burhana. Hasret slučajno prolije razrjeđivač po jednoj od Nersininih slika te ju uništi, a kada pokuša popraviti situaciju, sve se samo još pogorša. Kada Nersin primijeti da joj je slika uništena, poludi.

Murat se pak naljuti na Hasret jer se ova pak za pomoć obratila Džihanu. Hasret od Leventa sazna nešto jako važno o Selin. Čini se da ima nešto u njezinoj prošlosti što nisu znali...

Sve epizode ove serije sa prevodom, gledajte OVDE

By: TV Exposed