The Protector – | Popularne Turske Serije |

The Protector (Koruyucu) je turska serija koja pripada kategorijama drame, fantazije i naučne fantastike. Radnja serije prati glavnog junaka po imenu Hakan ( Çağatay Ulusoy ) kom tajna majica daje neopisivu moć. Seriju je kreirao je Binur Karaevli, a režirali Can Evrenol, Umut Aral i Gonenc Uianık. Prva epizoda objavljena 14. decembra 2018. godine. Serija ...

The Protector – | Popularne Turske Serije |

The Protector (Koruyucu) je turska serija koja pripada kategorijama drame, fantazije i naučne fantastike. Radnja serije prati glavnog junaka po imenu Hakan ( Çağatay Ulusoy ) kom tajna majica daje neopisivu moć.

Seriju je kreirao je Binur Karaevli, a režirali Can Evrenol, Umut Aral i Gonenc Uianık.

Prva epizoda objavljena 14. decembra 2018. godine. Serija je u produkciji i distribuciji Netflixa. Prikazano je 3 sezona serije, a četvrta je u pripremi.

Glavne uloge tumače Cagatai Ulusoi, Aica Aisin Turan, Hazar Erguclu,Okan Ialabık, Burcin Terzioglu, Engin Ozturk, Taner Olmez i Funda Eriigit.

Radnja serije prati glavnog lika koji se zove Hakan. On živi normalan život i student je univerziteta. Potpuno neočekivana i iznenadna dešavanja menjaju njegov dosadašnji život iz korena. Hakan saznaje da je njegov otac bio član misterizone i tajne grupe, i da je on taj koji mora da zaustavi veliku opasnost koja preti Istanbulu i celoj Turskoj. Tajna čudne majice predstavlja nešto što njemu daje neopisivu moć. Život ovog mladog studenta se promenio preko noći. Na njemu je da se od običnog mladića i studenta transformiše i specijalnog agenta koji će štiti svoju domovinu od moćne kriminalne organizacije.

Za prevod serije na EXYU jeziku možete kontaktirati: movtex.com

Do sada su emitovane tri sezone, a četvrta je u pripremi. Prva sezona koja je emitovana 14. decembra 2018. broji 10 epizoda. Druga sezona je emitovana 26. aprila 2019. godine i ima 8 epizoda. Treća sezona ima 7 epizoda a na Netflix-u je prikazana 6. marta 2020. godine

Post By: TVExposed

Prevod na EXYU jezik: Movtex.Com