Početak serija Uzak Sehrin Masali i Icimizden Biri sa ne baš sjajnim rejtingom

Počele su dve nove turske serije u jesenjoj sezoni. Svoje premijere imale su serije Uzak Sehrin Masali / Priča o dalekom gradu i Icimizden Biri / Jedan od nas.

Početak serija Uzak Sehrin Masali i Icimizden Biri sa ne baš sjajnim rejtingom

Foto Credits: Fox TV / Show TV

Zabeležen je ne baš sjajan rejting kada su u pitanju prve epizode ovih projekata.

Serija Uzak Sehrin Masali / Priča o dalekom gradu je ostvarila rejting od 3.53 (Total), 2.83 (AB (3)) i 3.57 (ABC1 (3)). Podsećamo, serija počinje sa Umay koja više nije mogla da trpi maltretiranje od svog supruga Affana. Umay sa decom odlazi kod sestre Sonay u mesto Eskitepe. U isto vreme, čovek sumnjive prošlosti Kursat pravi beg preko granice. Putevi Kursata, Umay i Sonay se ukrštaju. Oni pokušavaju da zaleče rane iz dosadašnjeg života, ali ih čeka otkrivanje mnogih tajni iz prošlosti i budućnost prepuna prepreka i poteškoća.

Serija Icimizden Biri / Jedan od nas je ostvarila nešto slabije rezultate. Imala je rejting od 2.40 (total), 1.77 (AB (5)) i 1.99 (ABC1 (6)). U radnji ove serije gledaćemo još jednu ljubavnu priču sa mnogo izazova i prepreka za zaljubljeni par. Gledaćemo ljubav Adama i Havve koji pripadaju drugačijim kulturama. Adam je hrišćanin a Havva muslikamanka. To će njihovu ljubav staviti na velika iskušenja i postavljaće ispred njih mnoge prepreke. Kako će oni izboriti sa svim tim preprekama gledaćemo u uzbudljivim i emotivnim epizodama.

NOVO - Mehmet Aykac u seriji Kibris: Zafere Dogru / Kipar ka pobedi

 By: Milt-TV Exposed