Serija Yali Capkini oduvala konkurenciju!

Juče je emitovano tri nove epizode turskih televizijskih serija. Dan je obeležila serija Yali Capkini koja je doslovno oduvala konkurenciju!

Serija Yali Capkini oduvala konkurenciju!

Foto Credits: IMDB

Serija Yali Capkini je u prve dve epizode privukla veliku pažnju. U trećoj, trend povećanja gledanosti je nastavljen. Total rejting epizode tri ovog projekta je iznosio sjajnih 8.60! U pitanju je rast od 1.45 u odnosu na prošlu. U AB kategoriji je porast bio 1.34, pa je brojka u toj kategoriji za epizodu emitovanu sinoć bila 7.71. U ABC1 kategoriji porast je bio najveći, 1.82, pa je ostvaren veoma ozbiljan rezultat od 8.41. Sjajne vesti za seriju Yali Capkini i sve njene fanove. Ukoliko ovako nastavi, nema sumnje da će projekat moći da se ubroji u najbolje turske serije ove sezone.

Ovi sjajni rezultati uticali su i na gledanost drugih serija koje su sinoć bile na ekranima. Sinoć je emitovana peta epizoda druge sezone serije Iyilik / Dobrota koja je zabeležila pad u sve tri kategorije. U total kategoriji rejtinga pad je iznosio 0.59, odnosno zabeležen je rezultat od 2.96. U AB kategoriji rezultat je bio 1.47, 0.99 niži nego u prošloj. U ABC1 pad je iznosio 1.02 i brojka je bila 2.25.

Epizoda 6 sezone 2 TV serije Kasaba Doktoru / Gradski doktor je zabeležila sličan rezultat kao peta epizoda nastavka – dakle slab. Total rejting je bio 2.11 (+0.08 u odnosu na prošlu), AB 2.68 (+0.12) a ABC1 2.71 (-0.36).

NOVO - Strah od ranog završetka serije Mahkum je opravdan!

By: TV Exposed