Can Yaman i strana glumica u novoj turskoj seriji?!

O novoj seriji Cana Yamana se i dalje mnogo toga ne zna. Poznato je da je u pitanju projekat digitalne platforme Disney Plus, a ostatak je i dalje u magli.

Can Yaman i strana glumica u novoj turskoj seriji?!

Foto Credits: IMDB

Turski mediji su ipak uspeli da dođu do nekih novih informacija, odnosno zaključaka. Can Yaman će kako stvari stoje zaista tumačiti glavnu ulogu u seriji o istorijskom liku poznatom pod nadimkom El Turco.

U međuvremenu stigla je i informacija da će lik supruge Yamanovog lika u njegovom novom projektu glumiti neka strana glumica, što ide u prilog tome da je zaista reč o seriji o El Turcu. Ako je to slučaj, žena glavnog protagoniste će biti Italijanka.

Podsećamo da je Can Yaman nedavno završio snimanje jedne serije u Italiji, gde će tumačiti glavnu ulogu zajedno sa jednom prelepom italijanskom glumicom Francesom Chillemi. U pitanju je serija Viola Come il Mare / Purpurna kao more. Reč je o seriji koje je dakle već snimljena i čija se premijera očekuje uskoro. Taj projekat će sa emitovanjem početi 6. marta.

Nakon što je otkriveno da će i u njegovoj novoj seriji glavnu ulogu tumačiti dama iz Italije, ne bi bilo iznenađenje da tu ulogu tumači prelepa Francesca, pogotovo ako se pokažu kao dobar par na sceni serije čija nas premijera očekuje početkom marta.

NOVO - Turski glumac priznao da je tranvestit!

 By: Milt-TV Exposed