Hande Ercel – Pitajte Kerema!

Nakon završetka snimanja serije Sen Cal Kapimi, novinari se utrkuju da bi dobili intervju sa nekim od glumaca. Novi intervju dala je i glavna glumica ovog projekta, Hande Ercel.

Hande Ercel – Pitajte Kerema!

Foto Credits: IMDB

Hande je u razgovoru sa novinarima istakla da želi da se u narednom periodu dobro odmori. Odmaraće zajedno sa sestrom, a potom da nastavi da se glumački usavršava. Kerem im se na tom odmoru neće pridružiti, jer je zauzet snimanjem reklama. Bursin je prethodnih dana boravio na setu gde je snimao reklamu za BMW.

Kada su je novinari upitali za buduće planove i eventualni novi projekat Kerema Bursina, glumica je imala spreman i kratak odgovor. Poručila im je da pitaju – njega. Ona ne želi da govori u njegovo ime. Sve što želi, Kerem će im i otkriti, rekla je Hande Ercel.

Novinari su pred kraj intervjua dobili neku vrstu ekskluzive. Ercel im je saopštila da 15. septembra kreće na dodatne časove, u školu. Ono što još uvek nije odlučila je to gde će se usavršavati. Trenutno razmišlja između Engleske i SAD, ali će definitivno period od nekoliko narednih meseci posvetiti tome da unapredi znanje engleskog jezika ali i svoje glumačko znanje i umeće negde van granica Turske.

NOVO - Veliki zaokret u radnji serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka!

 By: Milt-TV Exposed