Nova najava podigla uzbuđenje oko turske serije Ruhun Duymaz / Gluva duša

Iako nije najavljeno kada će početi na ekranu Fox TV-u, uzbuđenje oko serije Ruhun Duymaz / Gluva duša za koju se očekuje da će uskoro dočekati publiku je sve veće.

Nova najava podigla uzbuđenje oko turske serije Ruhun Duymaz / Gluva duša

Foto Credits: Dizilah

Serija Ruhun Duymaz / Gluva duša, u kojoj glume Burcu Ozberk i Sukru Ozyildiz, takođe je bila zanimljiva u smislu harmonije dvoje mladih glumaca.

O Sukruu Ozyildizu se u poslednje vreme mnogo govorilo u vezi sa njegovim partnerstvom sa Demet Ozdemir, jednom od zvezda produkcija romantične komedije. Kao uspeh njih dvoje ističe se film Ask Taktikleri / Ljubavna taktika.

Sukru Ozyildiz se sada sastaje sa Burcu Ozberk, još jednom od zvezda romantičnih humorističnih serija, u projektu Ruhun Duymaz, koji će sada biti emitovan na televizijskom ekranu, za razliku od filma Ask Taktikleri koji je Netflixov projekat.

Dve kraljice romantičnih komedija kao partnerke

Burcu Ozberk, koju njeni fanovi nazivaju „kraljicom romantičnih komedija“, svojim serijama u karijeri dodaće novu. Oni koji se sećaju partnerstva Sukrua Ozyildiza sa Demet Ozdemir već su sigurni da će glumac odraditi sjajan posao i u TV seriji.

Trejleri nove turske serije Ruhun Duymaz / Gluva duša, koja u glavnim ulogama okuplja Burcu Ozberk i Sukrua Ozyildiza, i dalje privlače pažnju.

U promociji publika izbliza upoznaje ostale likove i saznaje važne tragove o zapletu serije.

Projekat Ruhun Duymaz, sa iskusnom Aytac Cicek u rediteljskoj fotelji serije, čiji je scenario napisala Ayse Uner Kutlu, uskoro će se sastati sa publikom na Fox-u.

Datum premijere će biti otkriven u narednom periodu.

NOVO - Merve Dizdar kao Tansu u seriji Magarsus

By: TV Exposed