Tozluyaka uspeva da opstane u teškoj konkurenciji

Možemo videti da je serija Tozluyaka, koja se nedeljom uveče emituje na ekranu Fox TV-a, smogla snage da nastavi svojim putem kao rezultat postizanja prosečne gledanosti u total kategoriji rejtinga.

Tozluyaka uspeva da opstane u teškoj konkurenciji

Foto Credits: Haberler

Nakon što je letos dobro debitovala u gledanosti, ova omladinska priča ima važan test protiv TV serija Teskilat / Organizacija i Yargi / Presuda u novoj sezoni od septembra. Čak i ako gledanost serije Tozluyaka nije baš dobra, možemo videti da ona pruža dovoljnu snagu da može da se nastavi, a u tome je efikasno i formiranje okoštale publike.

Nova 18. epizoda Tozluyake biće emitovana na Fox TV-u danas, u nedelju, 30. oktobra u 20 časova. Haos koji dominira pričom serije će se nastaviti i publiku čeka epizoda u kojoj će ljudske vrednosti doći do izražaja, kao i dramske scene. U 18. novoj epizodi, meta misteriozne osobe je Ali. Saznavši ovo, Berk odlučuje da ne napusti Ali ni na sekundu da bi otkrio identitet te osobe. Njihovo nevoljno zbližavanje već je uzelo Kenana i Deryu pod svoj uticaj. Nesrinova povreda dok pokušava da spase Čagrija stavlja Ondera pod teret savesti. Hazal, koja je i dalje ljuta na Egea, postavlja uslov za pomirenje. U svom ovom haosu, muzičko takmičenje oduzima dah svima.

Večeras nas prema najavi očekuje zanimljiva epizoda turske serije Tozluyaka,a tu je i treća video najava novog dela koji otkriva neke od detalja radnje.

NOVO - Ugur Aslan - Kasno sam postao poznat!

By: TV Exposed