Ugur Aslan - Kasno sam postao poznat!

Ugur Aslan, suprug scenaristkinje Seme Ergenekon je dobro poznato ime u muzičkoj zajednici i postigao je veliku popularnost pokazujući svima svoje talente u glumi, zajedno sa serijom Yargi / Presuda.

Ugur Aslan - Kasno sam postao poznat!

Foto Credits: IMDB

Glumac, koji igra lik komesara Erena u seriji Yargi, koja se nastavlja na Kanalu D već drugu sezonu, impresionira uspešnom igrom u priči koju je napisala njegova supruga Sema Ergenekon. Ugur Aslan nastavlja da očarava svoje fanove učestvujući na binama svojim impresivnim glasom. Glumac, kome mnogi govore da je postao poznat, izjavio je da je to došlo prekasno. Serija Yargi / Presuda takođe je dala veliki doprinos popularnosti Ugura Aslana.

Ugur, koji je dostigao veliku bazu fanova prenoseći svoj uspeh u glumi na scenu, održao je koncert svojim fanovima u Istanbulu prethodne večeri. Ugur Aslan, koji je pripremio poseban repertoar za ljubitelje muzike koji su došli da ga slušaju na koncertu organizovanom specijalno za 99. godišnjicu osnivanja Turske Republike, obradovao je svoje fanove pesmama koje je pevao.

Aslan, koji je proslavio Dan Republike i izrazio zahvalnost osnivaču Turske Republike Gaziju Mustafi Kemalu Ataturku i svim njihovim herojima, rekao je: „Kasno sam postao poznat. Trenutno uživam u slavi, veoma je lepo biti poznat, preporučujem to svima.”.

Kasno ili ne, ono što je sigurno je da fanovi uživaju da ga gledaju na sceni i da radi maestralan posao u ovoj popularnoj TV seriji.

NOVO - Serija Yali Capkini razbila rivale!

By: TV Exposed