Serija Yali Capkini razbila rivale!

Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice bio je projekat o kome se dugo pričalo i očekivalo se da će biti veoma uspešan na ekranu.

Serija Yali Capkini razbila rivale!

Foto Credits: Haberler

Međutim, kada se uzmu u obzir rezultati rejtinga prve epizode, velikim šokom za seriju se smatra to što nije ušla ni među 10 najboljih programa u bilo kojoj kategoriji. Razlog za tako nisku gledanost serije, koja je osvojila petnaesto mesto u total kategoriji, dvanaesto u kategoriji AB i četrnaesto u kategoriji ABC1, bio je novi spektakularni skok gledanosti serije Yali Capkini.

U petak uveče, TV serija Yali Capkini imala je veoma uspešan rezultat na Star TV-u i postala jedna od najboljih produkcija ove sezone. Zbog toga se čini da je najveći problem u ocenama za Kizilcik Serbeti to što je serijal Yali Capkini toliko efikasan. Serija koja osvaja mnoga srca ostvarila je najbolje u ovoj sezoni u petak, 28. oktobra. Serija je dostigla dvocifrenu brojku u total kategoriji rejtinga i dobila najveću ocenu među serijama ove sezone. Podsetimo, dvocifrene stope su dobijene i u grupi ABC1 i veoma dobre ocene u AB.

Takmičenje u petak uključuje i TV serije kao što su Yalniz Kurt / Vuk samotnjak, Arka Sokaklar, Kasaba Doktoru / Gradski doktor i Iyilik / Dobrota, a možemo shvatiti da su na sve ove produkcije negativno uticali rezultati rejtinga serije Yali Capkini gledajući ocene. Bez preterivanja se može reći da je serija razbila svoje rivale!

NOVO - Šta bi? Loš start serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

By: TV Exposed