Šta bi? Loš start serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Nova turska serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice je počela u petak na kanalu Show TV. Sada nakon dva dana možemo da polako analiziramo siutaciju.

Šta bi? Loš start serije Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice

Foto Credits: IMDB

Serija Kizilcik Serbeti / Šerbet od brusnice je najavljivana kao jedna od najambicioznijih u ovoj sezoni na Show TV-u. Dobar glumački kadar ove turske serije i kako se navodilo zanimljiva priča trebali su da osvoje srca gledalaca. Ipak, nešto je pošlo po zlu.

Prva epizoda koja je emitovana donela je razočarenje kada je reč o rejtingu. U total kategoriji rejtinga, serija je u petak završila na tek 15. mestu sa brojkom od 2.38. U AB kategoriji rejting je iznosio svega 2.11. U ABC1 kategoriji ostvaren je rezultat od 2.46. Slabo, baš slabo...

Slična situacija primetna je i u seriji Tuzak / Klopka. I ovaj projekat je bio „izvikan“ ali gledanost je mala. Situacija u seriji Tuzak se nije mnogo popravila ni nakon druge epizode, a svi se nadaju da to neće biti slučaj sa serijom Kizilcik Serbeti. Odnosno da će serija privući mnogo više pažnje od naredne epizode.

Jedna stvar je sigurna, nisu bitne priče u medijima pre početka emitovanja nekog projekta već samo i isključivo reakcija gledaca. Primer za to je serija Yali Capkini, koja je počela bez neke velike pompe a sada ostvaruje dvocifrene rezutate rejtinga...

NOVO - Ilayda Alisan o statusu glumica u Turskoj

By: TV Exposed