Pelin Karahan u potpuno drugačijoj ulozi u skroz drugačijoj seriji Sebeke / Mreža!

Pelin Karahan je najavila da će nova serija u kojoj će igrati glavnu ulogu biti emitovana na digitalnoj platformi TRT-a, TRT Dijital.

Pelin Karahan u potpuno drugačijoj ulozi u skroz drugačijoj seriji Sebeke / Mreža!

Foto Credits: Haberler

Za seriju je sklopljen dogovor i sa Furkanom Palalijem kao glavnom muškom ulogom. Takođe postoje informacije da će Ceyda Ates biti jedna od glavnih ženskih uloga u seriji. Pelin Karahan je o novoj seriji Sebeke / Mreža govorila ovako: „Nadam se da će se digitalna platforma TRT-a početi emitovanje u martu. To će biti jedan od njihovih pokretačkih projekata." Objašnjavajući da je nedavno bila i u razgovorima za ulogu u seriji, glumica je rekla da se brzo uključila u projekat.

Objašnjavajući da će biti na snimanju sa Furkanom Palalijem u seriji Sebeke, Pelin Karahan je rekla: „Tu je Furkan, još nisam upoznala celu glumačku ekipu. Biće to drugačiji posao. Moći ćete da me vidite kao što nikada ranije niste videli. To je drugačije, potpuno drugačije.“.

Pelin Karahan, koja je izjavila da će u seriji Sebeke učestvovati sa sasvim drugačijom ulogom i bila je uzbuđena zbog toga, izjavila je da se žene u seriji obično prikazuju publici sa uplakanim i tužnim ulogama i da je to pogrešno. Karahan je rekao: „Tema je druga stvar. Postoji Sebeke, tu je sasvim drugačija žena. Postoji mogućnost da u epizodi bude više žena. Dozvolite mi da vam dam mali nagoveštaj“, zagolicala je maštu mnogih. Objašnjavajući da će se realnost Turske odraziti u seriji Mreža, Pelin je navela da će publika biti suočena sa sasvim drugačijim scenarijem.

NOVO - Da li je ova serija razlog zbog kog Kenan Imirzalioglu izbegava TV projekte?!

By: TV Exposed