Iman Elbani, supruga Murata Yildirima u seriji Aziz!

Malo iznenađenje čeka fanove turske serije Aziz u novoj epizodi. Prenosimo o čemu je reč.

Iman Elbani, supruga Murata Yildirima u seriji Aziz!

Foto Credits: Dizilah

U novoj epizodi serije Aziz će se pojaviti supruga Murata Yildirima, prelepa Iman Elbani. Ona će u seriji imati epizodnu ulogu. Otkriveno je to i koji lik će tumačiti u ovoj projektu.

Iman će glumiti egipatsku princezu Fevziye, koja će se pojaviti u sceni u kojoj kupuje tepihe. Navodno će njeno pojavljivanje u seriji donekle promeniti kurs radnje ove serije. Elbani ima iskustva u glumačkim projektima, ranije je glumila u svojoj domovini. Mnogi smatraju da je ovo mali poklon Murata svojoj supruzi. Fanovi glavnog ženskog lika u seriji ne moraju da brinu. Iman Elbani će se pojaviti u samo dve epizode serije Aziz i neće drastično uticati na radnju i lik koji tumači Yildirim.

Murat Yildirim je u nekoliko navrata isticao da je ludo zaljubljen u svoju suprugu. Oni su se venčali 2016. godine i kako kaže, Iman je ljubav njegovog života. Zanimljiva je i priča u kojoj je Murat ispričao kako je Iman zaprosio na drugom sastanku i od tada je po njegovim rečima postao njen verni vitez. Toliko joj je lojalan da bi uradio sve za svoju suprugu.

Sada će se pojaviti i u istom TV projektu.

NOVO - Poznati glavni glumci nove turske serije Masum ve Guzel / Nevina i lepa

 By: Milt-TV Exposed