Da li je ova serija razlog zbog kog Kenan Imirzalioglu izbegava TV projekte?!

Obožavaoci poznatog glumca Kenana Imirzalioglua žele da ga vide u novoj seriji na TV ekranima, ali takvog razvoja za sada nema.

Da li je ova serija razlog zbog kog Kenan Imirzalioglu izbegava TV projekte?!

Foto Credits: Internet Haber

Glumac je poslednju ulogu imao u digitalnoj seriji pod nazivom Alef, u kojoj je učestvovao u 8 epizoda, a ako ne računamo ovaj projekat, sa setova je bio odsutan tačno 5 godina. Obožavaoci, koji su uznemireni odsustvom Kenana Imirzalioglua iz televizijskih serija tako dugo, čekaju njegov povratak sa velikom nadom i uzbuđenjem. Međutim, glumac je rekao da još nije pronašao seriju koja bi mu odgovarala za televiziju, te da čeka pravo vreme.

Glumac, koji je zainteresovan za digitalne projekte i takođe procenjuje ponude u ovom pravcu, rekao je: „Videćemo, znaćete kada bude jasno. U razvoju je. Nastaviću u digitalnom obliku.“. Neki se pitaju i koji je razlog toga što Kenan izbegava TV serije. Mnogi fanovi TV serija su možda zaboravili, ali poznati glumac je preuzeo glavnu ulogu u projektu pod nazivom Mehmet Bir Cihan Fatihi, koji je lansiran kao najveća budžetska serija ikada napravljena. Toliko je potrošeno na seriju i to je bilo shvaćeno sa tako važnim imenima da su svi govorili da će pogoditi milione kada bude emitovana i da Kenan Imirzalioglu nikada ranije nije dobio nisku ocenu ni u jednoj seriji.

Uprkos velikoj tvrdnji i sjajnoj produkciji, priča o projektu, koji je ispričala život Fatiha sultana Mehmeda, nije privukla pažnju publike jer je bila slaba. Posle serije, koja je na ekranu ostala samo 6 epizoda, svi su rekli: „Projekat Kenana Imirzalioglua bi takođe mogao da bude nadmašen po rejtingu.”.

NOVO - Evo šta je Hande Ercel poželela za svoj rodjendan (FOTO)

By: TV Exposed