Evo šta je Hande Ercel poželela za svoj rodjendan (FOTO)

Turska glumica Hande Ercel jedno je od imena čiji se projekat željno čeka. Mnogi sa nestrpljenjem očekuju seriju ili film u kom će se glumica naredno pojaviti.

Evo šta je Hande Ercel poželela za svoj rodjendan (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Postigavši veliki uspeh sa TV serijom Sen Cal Kapimi / Pokucaj na moja vrata, koja je završena prošle godine, glumica je uspela da svoju popularnost proširi i na širom sveta tako što se serija dobro plasirala u inostranstvu.

Rođena 24. novembra 1993. godine, glumica je pre dva dana napunila 29 godina. Lepa glumica proslavila je rođendan sa porodicom i bliskim prijateljima. Pažnju je privukla torta glumice, koja je na svom Instagram nalogu objavila i slike trenutaka proslave rođendana. Ispostavilo se da je figure na rođendanskoj torti igračice nacrtala njena nećakinja Mavi, koju glumica veoma voli.

Maya Basol, mlada glumica koja je igrala kćerku Handinog lika u TV seriji Sen Cal Kapimi, proslavila je rođendan Hande Ercel svojom objavom na Instagramu. Basol je podelila belešku „Mnogo, mnogo te volim“.

Na rođendanskoj proslavi privukla je pažnju i želja glumice, koja je svojom dekoltiranom belom mini haljinom otkrila prelepu građu i vitku figuru. Glumica je takođe izrazila svoje očekivanje za svoje novo doba tako što je napisala „Dobro došli 29, molim te ostani što duže” uz post u kojem je napisala „Odjavljujem se sa svog rođendana”. Odgovarajući na pitanja novinara na izlazu, Hande Ercel je izrazila želje za zdravlje i lepe projekte na svom rođendanu.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Murat Yildirim vs. Kaan Yildirim – ko će biti bolji?!

By: TV Exposed