Murat Yildirim vs. Kaan Yildirim – ko će biti bolji?!

Nova TV serija Sipahi će se vrlo brzo sastati sa publikom na ekranu Show TV-a. Počelo je odbrojavanje za novu seriju, čiji je trejler bio cenjen i čiji je poster takođe bio veoma impresivan.

Murat Yildirim vs. Kaan Yildirim – ko će biti bolji?!

Foto Credits: Dizilah

Čak i ako Show TV još nije objavio datum emitovanja, očekuje se da serija Sipahi počne u decembru. Zajedno sa Kaanom Yildirimom, gledaćemo Ozge Gurel u glavnoj ulozi nove serije. Serija Sipahi biće produkcija koja priča priču o obaveštajnom agentu, a treba reći da je to produkcija veoma slična seriji Teskilat / Organizacija, koja nastavlja svoju treću sezonu na TRT1. Uprkos tome što je projekat Sipahi na društvenim mrežama kritikovan kao imitacija serije Teskilat, takvi komentari izgledaju daleko od stvarnosti na tržištu turskih TV serija, gde se slične priče emituju jedna za drugom.

Kao rezultat toga, serija Sipahi će pratiti put koji je otvorio Teskilat i pokušati da privuče gledaoce koji vole akciju.  Popularna tema prošlog perioda, kao što su sajber napadi na najugroženije tačke zemlje putem Metavarse-a, dark weba, kripto komunikacionih sistema i internet sistema, čini glavnu priču ove nove turske serije.

Murat Yildirim, koji igra glavnu ulogu u trećoj sezoni serije Organizacija, učinio je da produkcija ponovo privuče veliku pažnju publike. S druge strane, čini se da je Kaan Yildirim kandidat za tron odnosno sam vrh popularnosti i rejtinga.

Na ekranu će pojavljati dva uspešna glumca sa likovima obaveštajnih službi. Pošto su uloge oba glumca slične, biće prilike za poređenje na mnogo načina. Može se reći da će se Kaan Yildirim, od kojeg se očekuje da pokaže svoje umeće na delu, u svakom pogledu porediti sa Muratom Yildirimom, koji je svojim akcionim serijalom već dobio mnogo priznanja.

NOVO - Nova turska TV serija Sipahi počinje u decembru

By: TV Exposed