Nova turska TV serija Sipahi počinje u decembru

Nova serija Show TV-a Sipahi napravila je veliki odjek svojom prvom promocijom. Najavljeno je da će Sipahi, dugo očekivana produkcija, uskoro biti u etru.

Nova turska TV serija Sipahi počinje u decembru

Foto Credits: IMDB

Projekat se radi u produkciji CNP Filma, preciznije Mehmeta Canpolata i Sadija Canpolata, a glavne uloge tumače Kaan Yildirim, Ozge Gurel i Kerem Alisik. Sinan Tuzcu, glumac koji je učestvovao i učestvuje u seriji, podelio je na svom Instagram nalogu svoje fotografije sa snimanja u Berlinu i objavio radosnu vest da će one biti u etru u decembru.

Prvi snimci iz TV serije Sipahi, o operacijama koje su izveli jedni od najtalentovanijih agenata Nacionalne obaveštajne organizacijem, koje predvodi Korkut Ali Turkoglu (kog tumači Kaan Yildirim) i herojski obaveštajci, dobili su veliko priznanje. Pažnju svojom veličanstvenom produkcijom privlači i sama serija Sipahi, koji priča o agentima MIT-a koji su velikim žrtvama sprečili pretnje Turskoj.  

Sinan Tuzcu je na društvenim mrežama podelio okvir za fotografije sa snimanja sa Erkanom Bektasem na ulicama Berlina. Novi TV projekat Sipahi, čiji je scenario napisao Ali Dogancay, a režirao Hakan Inan, uključuje mnoga poznata imena. Uloge u novoj seriji čija nas premijera očekuje narednog meseca tumače Kaan Yildirim, Ozge Gurel i Kerem Alisik kao glavni glumci, a tu su još Sinan Tuzcu, Basak Gumulcinelioglu, Erkan Bektas, Nurettin Sonmez, Cagdas Onur Ozturk, Serhat Nalbantoglu, Selcuk Borak i drugi.

Evo i pomenute objave sa Sinanovog Instagram naloga.

View this post on Instagram

A post shared by Sinan Tuzcu (@sinan_tuzcu1)

NOVO - Ismail Ege Sasmaz o njegovoj maloj osveti

By: TV Exposed