Ismail Ege Sasmaz o njegovoj maloj osveti

Turski glumac Ismail Ege Sasmaz polako ali sigurno korača na svom putu karijere. Glumac je u novom intervju otkrio i neke zanimljive stvari o sebi i svom životu.

Ismail Ege Sasmaz o njegovoj maloj osveti

Foto Credits: IMDB

Ismail Ege Sasmaz polako postaje glumac koji dobija sve više simpatija i ima sve više fanova. Mnogi smatraju da glumac pametno i polako gradi svoju karijeru. U svom poslednjem intervjuu koji je dao Asli Safak, Ismail je priznao da je nedavno napravio pravu malu osvetu u svom životu, u pitanju je nešto što je čekao nekoliko godina.

Glumac je izjavio da je on ranije imao devojku u Iyceumu, koja mu se zbog njegovih snova i želje da ode u Istanbul i postane glumac, podsmevala. Govorila mu je kako su tu pusti snovi, kako nema šanse da uspe i da od svega toga neće biti ništa. Kada su imali 16 godina, raskinuli su ali su te reči i taj stav njegove tadašnje devojke i te kako imale uticaja na njega.

Sada, kada njegova prva serija u kojoj će tumačiti glavnu ulogu izlazi, Ismail je rešio da je vreme za malu osvetu!

Ismail Ege Sasmaz je pronašao tu devojku preko Facebooka, nazvao je i rekao joj da se njegov san ostvario! Sasmaz je priznao da je to možda malo i detinjasto, kao i da se malo kaje zbog toga što je uradio, ali je i dalje tu osećaj zadovoljstva.

Ono što je važna lekcija za mnoge je da je Ismail verovao u svoje snove, vredno radio – i ostvario ih.

NOVO - Tamer Karadagli počeo snimanje nove serije Serhat!

By: TV Exposed