Nove nagrade za seriju Teskilat / Organizacija

Serija Teskilat / Organizacija) koja se svake nedelje gleda sa entuzijazmom na ekranima turskog nacionalnog kanala TRT 1, nastavlja da beleži uspehe. Nagrade za ovaj projekat se samo nižu.

Nove nagrade za seriju Teskilat / Organizacija

Foto Credits: Internet Haber

Turska TV serija Teskilat / Organizacija, koja je i u drugoj sezoni emitovanja izazvala veliku pažnju publike, osvojila je dve nagrade istovremeno. Popularni magazine Quality je organizovao lepu svečanost i tom prilikom dodelio nagrade najboljima u protekloj godini po njihovom izboru. Dve nagrade pripale su seriji Teskilat i ljudima koji rade na njoj. Nagrada „Najkvalitetniji glumac“ pripala je glavnom glumcu serije Organizacije, Caglaru Ertugrulu.

Nagradu je primio Caglar Ertugrul lično, koji je prisustvovao ceremoniji, dok je Burak Sagyasar, jedan od producenata serije, primio nagradu „Najkvalitetnija TV serija” koju je osvojio Teskilat, zajedno sa Caglarom Ertugrulom na sceni. U pitanju je još jedno lepo priznanje za ovu televizijsku seriju koja zaista ima dobru priču i odličnu saradnju glumaca na sceni.

Serija Teskilat / Organizacija, koja je postala fenomen na ekranima svojom kvalitetnom i zanimljivom pričom, scenama punim akcije i veličanstvenom produkcijom, svake nedelje u 20.00 na TRT-u 1 sa svojom novom epizodom donosi novu i uzbudljivu radnju.

Ukoliko nastave u ovom ritmu, nema dileme da ćemo gledati još nekoliko sezona ove TV serije.

NOVO - Alina Boz o napadima panike

By: Milt-TV Exposed