Verili se Berk Oktay i Yildiz Cagri Atiksoy

Juče je bio jedan veoma lep dan u životima turskih glumaca Berka Oktaya i Yildiz Cagri Atiksoy. Prenosimo celu vest.

Verili se Berk Oktay i Yildiz Cagri Atiksoy

Foto Credits: Haberler

Berk Oktay i Yildiz Cagri Atiksoy zaista uživaju u svojoj ljubavi. Par je odlučio da napravi i naredni korak u njihovom odnosu- da se venča. Pre toga, usledila je veridba, koja je održana juče.

Oktay je otišao u Izmir da kao što običaji nalažu zatraži ruku svoje voljene od njenih roditelja. Zanimljivo je da je Berk ovo najavio u nedavnom intervjuu koji je dao turskim medijima.

Glumac je naravno dobio pozitivan odgovor i par je otpočeo pripreme za venčanje. Njih dvoje će se venčati tokom leta.

Kada je njegova glumačka karijera u pitanju, Berk Oktay se pojavio u osam različitih projekata. Na veoma dobar način iznosi ulogu Cagataya Kuyucua tumači u populanoj seriji Yasak Elma od 2020. godine. Pre ovog projekta bio je poznat kao Yuzbasi Kagan Bozok u seriji Savasci. U toj televizijskoj seriji pojavio se u devedeset i devet epizoda. Glumio je i u serijama Iliski Dorumu: Karisik, Asktan Kacilmaz, Benim Hala Umudum Var, Arka Sokaklar i drugim.

Njegova izabranica, Yildiz Cagri Atiksoy je do sada imala šesnaest uloga. Najnovija joj je u seriji Kurulus Osman u kojoj glumi Malhun Hatun. Pre ovog projekta glumila je u filmu Baba Nerdesin Kayboldum, kao i serijama Evli ve Ofkeli, Gorus Gunu Kadinlari, Bahar Dallari, Gazi i drugim projektima.

NOVO - Murat Yildirim i Iman Elbani - postoje li granice kod medija?!

 By: Milt-TV Exposed