Eda Ece uputila zahvalnost kolegama

Nastavlja se šesta sezona serije Yasak Elma / Zabranjena jabuka, koju priprema kompanija Medyapim.

Eda Ece uputila zahvalnost kolegama

Foto Credits: Haberler

Posle dva velika zemljotresa u Kahramanmarašu u ponedeljak, 6. februara, mnogi timovi TV serija učestvovali su u humanitarnim akcijama u regionu. Mnogi ljudi iz ekipe TV serije Yasak Elma koja se emituje na Fox TV-u otišli ​​su u region sa karavanom i raznim materijalima u rukama i podržali ugrožene.

Tokom ovih procesa, Eda Ece, glavna glumica serije, podelila je informacije o svojim kolegama i učinila njihov trud vidljivim.

Eda Ece, koja igra lik Yildiz u priči serije i svoju karijeru duguje uspehu serije Yasak Elma, objavila je novi post. Poznata glumica je podelila objavu u kojoj se zahvalila tehničkom timu TV serije Zabranjena jabuka, koji je otišao u područje zemljotresa i podržao napore traganja i spasavanja.

Emitovana epizoda snimljena pre zemljotresa

Poznata glumica je u svojoj poruci napisala:

“Hvala svima, a posebno našem produkcijskom i rasvetnom timu, koji je lično otišao i doprineo traganju i spasavanju; Za vašu informaciju, večeras se emituje naša neobjavljena epizoda koju smo snimili u januaru. Nastavljamo da radimo. Za vas. Uživajte gledajući.".

Upadljiva tačka u deljenju Ede Ece, koja odražava činjenicu da život ide dalje, bila je informacija da je prethodno snimljena i neobjavljena epizoda došla na ekran. Drugim rečima, nakon zemljotresa, snimanje je prekinuto u okruženju gde je ekipa serije bila u regionu, a glumci su ulagali napore za pomoć.

Epizoda serije Yasak Elma, snimljena u januaru, pre zemljotresa, susrela se sa publikom ove nedelje.

View this post on Instagram

A post shared by Eda Ece (@eda.ece)

NOVO - Selim Bayraktar sa drugačijim likom u seriji Veda Mektubu / Oproštajno pismo

By: TV Exposed