Kraj za seriju Maviye Surgun / Plavi kavez

Turska serija Maviye Surgun / Plavi kavez je najavljivana kao drugačiji projekat u svetu turskih serija. Serija je pripremana za tržište Latinske Amerike ali je brzo počela da se emituje i u Turskoj.

Kraj za seriju Maviye Surgun / Plavi kavez

Foto Credits: IMDB

Serija Maviye Surgun / Plavi kavez se tokom leta takmičila sa pretežno romantičnim komedijama. Ovaj projekat bio je opcija za sve koji su želeli da gledaju dramu. Međutim, serija je u potpunosti razočarala. U prilog tome govori i rejting.

Maviye Surgun je projekat od 25 epizoda. Toliko će i biti emitovano u zemljama Latinske Amerike. Međutim u Turskoj je situacija drugačija.

Rejting od samog početka nije bio preterano dobar. Vremenom je serija ostvarivala veoma loše rezultate gledanosti pa je Show TV doneo odluku da seriju završi ranije.

Šta će biti sa preostalim epizodama?!

Umesto 25 epizoda koliko je u početku predvidjeno da se emituje i u Turskoj, serija će biti završena u epizodi 13.

Tako dobijamo još jednu „žrtvu“ niskog rejtinga i seriju koja je uprkos tome što je snimljena u većem broju epizoda i daljih troškova snimanja nema, stradala zbog loših rezultata u gledanosti.

Ranije su pokušali i sa promenom dana – bez uspeha. Fanovi se sada nadaju da će preostale epizode serije Maviye Surgun / Plavi kavez biti emitovane makar na YouTube-u, međutim informacija o tome za sada nema. Odluka je na Show TV-u i kompaniji O3 Medya koja je zadužena za ovaj projekat...

NOVO - Hafsanur Sancaktutan o dobroj atmosferi na setu serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

By: TV Exposed