Hafsanur Sancaktutan o dobroj atmosferi na setu serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Hafsanur Sancaktutan tumači glavnu žensku ulogu u romantičnoj komediji Ya Cok Seversen / Ako voliš previše. Ovaj projekat je doživeo određene promene.

Hafsanur Sancaktutan o dobroj atmosferi na setu serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Foto Credits: IMDB

Seriji Ya Cok Seversen / Ako voliš previše je promenjen dan emitovanja. Serija se od prošle nedelje emituje subotom. O atmosferi na snimanju ove turske serije govorila je i mlada i veoma talenatovana glumica Hafsanur Sancaktutan.

Evo i šta je glumica izjavila:

„Neverovatno i sjajno se zabavljamo! U grupi od nas četvoro igramo razne igrice na setu. Na primer, često igramo UNO i iz nekog razloga stalno sam izložena nekim prevarama i trikovima! Ali nekako sam pobedila i njih troje. Ima i zagonetki, igramo i druge igrice u kojima pokušavamo da prevarimo jedni druge. Cela ekipa se šali sa mnom govoreći: „Hajde da kažemo Hafsi, za danas su zakazali snimanje ali ti radiš sutra.“.

Bolji rejting

Promena dana emitovanja TV serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše donela je konkretne rezultate u boljim rezultatima rejtinga.

U epizodi koja je emitovana u subotu, zabeležen je porast u sve tri kategorije. U total kategoriji rejting je iznosio 1.94, odnosno za 0.48 više nego prošli put. U kategoriji AB rejting je bio 1.32, tj. zabeležen je porast od 0.60. U ABC1 kategoriji rejtinga ostvaren je rezultat od 1.64, povećan za 0.29 u odnosu na prošlu epizodu.

Svi se nadaju da će se trend porasta gledanosti ove TV serije nastaviti i u narednim epizodama.

NOVO - Najpopularniji turski glumci na IMDB-u prošle nedelje

By: TV Exposed