Yigit Kirazci napušta seriju Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku

Turski glumac Yigit Kirazci napustiće seriju Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku. Prenosimo kompletnu informaciju.

Yigit Kirazci napušta seriju Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku

Foto Credits: IMDB

Yigit Kirazci je završio svoj deo posla u turskoj TV seriji Evlilik Hakkinda Her Sey / Sve o braku. Priča njegovog lika u ovom projektu je završena. Podsećamo, Yigit je u ovoj seriji tumačio lik po imenu Yildirim Sahin.

Na ovo se nadovezuje i vest od pre nekoliko dana, partner Gokce Bahadir u radnji ove televizijske serije je od sada Baris Kilic.

Kada je u pitanju Yigit Kirazci, ovo je bila njegova devetnaesta uloga u karijeri. Dvadesetu ulogu imaće u filmu Askin Kiyameti koji je snimljen i čija se premijera očekuje u toku ove godine. Pored njega u ovom projektu glume Boran Kuzum, Musa Uzunlar, Zeynep Tokus, Seda Turkmen i njegova doskorašnja devojka Pinar Deniz.

Prema informacija sa seta serije Yargi, Pinar teško podnosi rastanak sa Yigitom i njihovi prijatelji rade sve kako bi ih pomirili. Ostaje da vidimo da li će Kirazci odlučiti da da još jednu šansu ljubavi sa prelepom Deniz ili je za njega ta priča završena.

Takođe, u narednom periodu saznaćemo i koji je to novi projekat u kom će se pojaviti ovaj turski glumac. Takvih najava i informacija za sada nema.

NOVO - Potvrđena peta sezona turske serije Yemin / Zakletva! Poznato da li će se Gokberk Demirci naći u njoj!

 By: Milt-TV Exposed